Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljä ketjuliikettä avaa piakkoin ovensa Viirinlaaksossa – odotukset kauppapaikan suhteen korkealla

Kodin elektroniikkaketju Gigantti, huonekaluketju Jysk, lemmikkieläintarvikeketju Musti ja Mirri sekä tavarataloketju Rusta avaavat lähiaikoina myymälänsä Klaukkalan Viirinlaaksoon. Näistä ainoastaan Mustilla ja Mirrillä on entuudestaan myymälä Klaukkalassa.

Liikkeet sijoittuvat Tekonova Oy:n rakentamaan kahteen liikerakennukseen siten, että Gigantti, Jysk sekä Musti ja Mirri asettuvat yhteisen katon alle, Rusta erilliseen rakennukseen.

Ensimmäisenä ovensa avaa Jysk. Se tapahtuu Jysk Suomen markkinointipäällikkö Riikka Nuutinmäen mukaan torstaina 25. elokuuta kello 8.

Mustin ja Mirrin tavoitteena on kauppapaikkapäällikkö Atte Koljosen mukaan avata uusi liike 1. syyskuuta. Ketjun Kunomäentiellä nyt toimiva liike sulkee ovensa elokuun lopussa.

Rusta Klaukkalan toiminta Viirinlaaksossa käynnistyy Rusta Finland Oy:n maajohtaja Tommy Dolivon mukaan syyskuun puolenvälin paikkeilla. Tarkempi avajaispäivä selviää myöhemmin. Myöskään Gigantti Klaukkalan kauppias Janne Mokseli ei vielä pysty kertomaan tarkkaa avajaispäivää, mutta hänen mukaansa avajaisia vietetään lokakuussa.

Jysk Klaukkalan kokonaispinta-alaksi tulee noin 1 400 m2. Myymälä on Suomen 94.

Ensimmäisenä ovensa avaa Jysk.

– Myymälään tulee Jyskin normaali tuotevalikoima. Valoisan, skandinaavisen ilmeen myymälän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toimivaan pohjaratkaisuun ja inspiroivaan tuotteiden esittelyyn, kertoo markkinointipäällikkö Nuutinmäki.

– Olemme jo pitkään seuranneet Klaukkalaa kiinnostavana, potentiaalisena kauppapaikkana. Meille on tärkeää olla lähellä asiakastamme ja että myymälämme ovat helposti asioitavissa. Klaukkala täydentää hyvin ketjumme kivijalkamyymälöiden verkostoa, hän jatkaa.

Musti ja Mirri sijoittuu kauppapaikkapäällikkö Koljosen mukaan Jyskin ja Gigantin liikkeiden väliin.

– Uusi myymälämme tulee olemaan kaikin puolin viimeisimmän konseptimme mukainen, ja sinne tulee myös meidän Wellness-hyvinvointikonsepti, joka keskittyy lemmikkien hyvinvointiin niin trimmauspalveluiden kuin fysioterapian osalta. Valikoimaluokka tulee myös hieman kasvamaan, samoin itse myymälän myymäläkoko, Koljonen kertoo.

Myös liiketilan pysäköintimahdollisuudet paranevat huomattavasti.

Rustan Klaukkalan myymälä on kooltaan 3 200 neliötä, josta ulkopuutarhan osuus on noin 800 neliötä.

– Viime vuosina olemme uudistaneet vanhoja Honkong-tavarataloja, mutta ostokokemus on sitä parempi mitä uudempi myymälätila on. Klaukkalan uusi kiinteistö on rakennettu meitä varten ja se on meidän konseptin mukainen. Uudessa kiinteistössä pystytään myös huomioimaan paremmin ympäristöseikat, esimerkiksi hiilijalanjälki, maajohtaja Dolivo kertoo.

– Nurmijärvi on alueena kehittyvä, joten odotamme positiivista kysyntää, hän jatkaa.

Samana päivänä Rusta Klaukkalan kanssa avataan uusi myymälä myös Rovaniemelle. Tästä syystä Ruska Klaukkala on ketjun 36./37. tavaratalo.

Klaukkalan Gigantin myymälän kalustaminen alkoi viime viikolla. Liikkeen kokonaispinta-ala on 1 260 m2.

– Sisustus on arviolta kuukauden kuluttua valmis, sitten päästään tavaroittamaan ja tekemään hienosäätöä. Koetamme tuoda myymälään uutta, freesiä ja nuorekasta ilmettä, kauppias Mokseli kertoo.

Hänen mukaansa Klaukkalan myymälässä halutaan panostaa paikallisuuteen, ja ottaa myyntiin tuotteita, joita paikalliset tarvitsevat ja haluavat.

– Odotukset myynnin suhteen ovat korkealla, Klaukkalaanhan muuttaa koko ajan enemmän väkeä kuin sieltä lähtee pois.