Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maimu Brushwood Rajamäen kirjastossa Pride-etkoilla – drag-satuhetkessä seikkailevat marionettinukke Olavi ja räsynukke Ulla

Nurmijärvellä osallistutaan Keski-Uudenmaan Prideen järjestämällä mm. etko-tapahtumia kunnan eri toimipisteissä. Rajamäen kirjastossa etkoja vietetään 31.8. keskiviikkona, jolloin drag-taiteilija Maimu Brushwood (kuvassa) esittää lapsille satuja klo 17.30 alkaen. Drag-satuhetkessä seikkailevat marionettinukke Olavi ja räsynukke Ulla.

Työpajassa voi askarrella sateenkaari-huiskan.

He asuvat Neiti Rauhalan ihmeellisten tavaroiden antiikkiliikkeen takahuoneessa ja joutuvat kaikenlaisiin seikkailuihin. Sadut käsittelevät ystävyyttä, suvaitsevaisuutta, arjen ihmeitä ja erilaisia tunteita, ja niissä ihmetellään maailmaa Ullan ja Olavin silmin. Maimu Brushwood o.s. Huolirinta on kuvataiteilija ja kuvataiteen maisteri Timo Tähkäsen taiteilija alter ego. Ennen satutuokiota Rajamäen kirjastossa voi askarrella omatoimisessa työpajassa sateenkaari -huiskan klo 10-17 välisenä aikana.