Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hulabaloo 100-vuotiaalla Klaukkalan Nuorisoseuralla

Klaukkalan Nuorisoseura täyttää tämän vuoden marraskuussa sata vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi viime lauantaina 20. elokuuta juhlittiin helteisissä tunnelmissa seurantalo Roinelan pihalla. Lasten Hulabaloo -tapahtumassa oli juhlimassa yli 250 osallistujaa, joten iloa ja riemua riitti monelle.

Hulabaloo-tapahtuman osallistujat saivat tullessaan tehtäväkortin ja he pääsivät suorittamaan erilaisia rasteja. Tehtävinä oli muun muassa esterata, pinssin tekoa, yhteisötaidetta ja sumopainia. Lisäksi taikuri Mahtava Sammiini viihdytti juhlaväkeä kahdella taikashow:lla, pienimmille pidettiin laululeikkituokioita ja tarjoiluista huolehti kanttiini.

Kaksivuotiaalle Lilli Erästeelle tapahtumasta mieleen jäivät erityisesti kasvomaalaus ja Aliollin Alpakkatilalta Roinelan pihalla vierailleet alpakat ja kani.

– Alppakkaa saa silittää, kertoo Lilli ja näyttää poskessaan olevaa hienoa maalausta.

Lillin isä Arttu Eräste kehuu erityisesti taikuriesitystä.

– Hauska esitys, joka sopi lapsille ja aikuisille. Muutenkin tapahtumaan sattui mahtava ilma, joten mikäs täällä on kierrellessä.

Tapahtuman suunnittelusta yhdessä nuorisoseuran nuorisotoimikunnan kanssa vastannut Laura Anttila on tyytyväinen tapahtumaan.

– Hienoa, että tapahtuma tavoitti näin paljon lapsiperheitä. Toivomme, että tulevaisuudessakin väki löytää nuorisoseuraamme, sillä olemme täällä paikallisia varten. Ja iso kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille vapaaehtoisille. Tätäkin juhlaa on ollut toteuttamassa joukko seuramme nuoria ja vanhempia vapaaehtoisia, ja ilman heitä emme tällaisia tilaisuuksia pystyisi järjestämään. Tänäkin kesänä olemme saaneet vapaaehtoisvoimin pidettyä peräkonttikirppiksiä ja perinteistä piknikkesäteatteriamme. Toivottavasti seuramme seuraavatkin sata vuotta jatkuvat aktiivisina, Anttila summaa.

Seuraavan kerran Klaukkalan Nuorisoseura juhlii sunnuntaina 20. marraskuuta järjestettävässä satavuotisjuhlassa. Mutta seurantalo Roinela ei hiljene siihen asti. Päinvastoin, pian alkava harrastuskausi täyttää seurantalon innokkaista kansantanssijoista, teatterilaisista ja sirkuslaisista.