Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärveltä lähtöisin oleva Emma mukana Wellnessmalli -finaalissa ”Rehti ja rehellinen kilpailu”

– Koin, että minulla on potentiaalia pärjätä kisassa, viime vuonna Wellnessmalli -kilpailun semifinaaliin päässyt Emma Länsivuori sanoo.

Vastuuntuntoinen nuori nainen jätti kisan itse kesken viime vuonna, sillä hän halusi hoitaa työt ja koulun loppuun.

– Valmistuin sairaanhoitajaksi viime vuoden keväällä ja sain työtarjouksen, jonka halusin ottaa vastaan, Länsivuori sanoo.

Tänä keväänä hän halusi hakea Wellnessmallikisaan uudestaan. Hän kokee, että hänen fyysinen ja psyykkinen puolensa ovat kokonaisuudessaan mahtava paketti. Länsivuoren mukaan kilpaileminen ja omien unelmien tavoittelu on nyt enemmän kuin oikea-aikaista.

– Olen harrastanut tanssia ja kouluttautunut sairaanhoitajaksi. Keskityn mielenterveyteen liittyviin asioihin. Haluan olla esikuva, joka uskaltaa puhua mielenterveyden haasteista avoimesti, hän sanoo.

Viime vuonna Länsivuori lähetti Wellnessmallikisaan esittely- ja talent-videon, joiden perusteella hänet vallittiin semifinaaliin. Tällä kertaa finaaliin vienyt tie on tuonut mukanaan muun muassa koulutuksia oman henkilöbrändin luomisesta.

– Opin, että pitää lähteä rohkeasti toteuttamaan itseään. Tärkein oppi on ollut kasvaa ihmisenä, nyt osaan tuoda itseäni paremmin esille.

Haluan olla esikuva.

Länsivuori kehuu organisaatiota mahtavaksi ja finaaliporukkaa tsemppaavaksi, joka koostuu monen alan osaajista.

Lokakuussa käytävältä finaalilta hän odottaa paljon. Finaalissa kisataan talent- sekä yhteisshow-osiossa, joissa pääsee Länsivuoren mukaan näyttämään omat vahvuutensa.

– Tämä on rehti ja rehellinen kilpailu.

Länsivuori toivoo seuraavien viiden vuoden tuovan mahdollisuuden vaikuttaa somessa ja tuoda omaa juttuaan julki enemmän. Hänen haaveenaan on hyvinvointialan yritys, joka keskittyy psyykkiseen valmennukseen. Länsivuoren tavoitteena on käydä psykoterapiakoulutus.

Omat vahvuudet ovat Länsivuoren tiedossa.

– Olen aidosti oma itseni ja pystyn puhumaan myös vaikeista asioista. Haluan tuoda mielenterveysasioita esille. Olen samalla rempseä tanssija, jolla on positiivinen asenne elämään.

Käännekohta hänen elämässään oli oman äidin sairastuminen.

– Hänellä todettiin samaan aikaan kaksi syöpää. Ymmärsin, että elämä on lyhyt, pitää olla rohkea ja tavoitella omia unelmiaan.

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin hyvinvointikilpailu, jossa haetaan seuraavaa sometähteä ja hyvinvointimallia.

Kilpailuun haetaan hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa persoonaa, joka on rohkea esikuva kaiken ikäisille.

Wellnessmalli tulee toimimaan hyvinvointialan vaikuttajana sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa. Wellnessmalli 2022 -kilpailun voittaja tulee pääsemään FIT-lehden kansikuvauksiin sekä Karibian risteilylle.

Wellnessmalli -finaali käydään 8. lokakuuta.