Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi pyytää apua Klaukkalan ryöstön selvittämiseksi

Nurmijärven Klaukkalassa Kuonomäentiellä sijaitseva kioski ryöstettiin 20.8. lauantai-iltana noin klo 20.44. Saaliikseen kasvonsa peittänyt epäilty tekijä sai pienehkön summan rahaa.

– Ryöstäjä oli kävellyt suoraan kassalle ja sanonut kyseessä olevan ryöstö ja pyytänyt rahat kassasta. Kädessä miehellä oli mahdollisesti ollut teräase, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Markku Lylykangas.

Teko tallentui kioskin valvontakameran kuviin. Valvontatallenteista näkyy, että epäilty tekijä on pukeutunut harmaaseen collegepaitaan ja mustiin housuihin ja hänellä on päässään maastokuvioinen kalastajahattu. Kasvot epäilty tekijä oli osittain peittänyt maastokuvioisella huivilla ja kädessään hänellä oli oranssit hanskat.

– Kaikki tiedot epäillyn tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi ovat meille arvokkaita ja pyydämme ilmoittamaan tiedot poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Lylykangas jatkaa.