Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen ulkokuntoilulaitteet paikoilleen marraskuun aikana – tulossa kahdeksan laitetta

Rajamäelle tulevat kuntoilulaitteet saadaan liikunta- ja viheraluepäällikkö Ville Ruokoja mukaan paikoilleen marraskuun aikana.

– Kunta tekee omana työnään pohjatöitä ennen sitä, ja laitetoimittaja toimittaa ja asentaa laitteet marraskuun aikana, Ruokoja kertoo.

Ulkokuntoilulaitteet ovat tulossa Rajamäen Uimahallin parkkialueen päätyyn nykyiselle nurmialueelle.

Tulossa on kahdeksan ulkokuntoilulaitetta, jotka ovat jalkakyykky, penkkipunnerrus, etupunnerrus, vaakasoutulaite, yläveto, selkä/dippi/vatsateline, leukapuomi kahdelle sekä neljä hyppyboksia. Laitteet on päätetty hankkia Puuha Group Oy:ltä, joka oli ainoa laitetoimituksesta tarjouksen jättänyt yritys. Laitekustannus on noin 60 000 euroa. Lisäksi tulee kustannuksia pohjatöistä.

– Tässä puhutaan kymmenien tuhansien eurojen kustannuksesta, mutta ulkokuntoiluvälineille riittää käyttäjiä ja tällaiset hankkeet ovat hyviä ja suosittuja. Näitä on myös toivottu kunnalta, Ruokoja sanoo.

Rajamäen ulkokuntoilualueen valmistumisen jälkeen kunnan kaikissa suurimmissa taajamissa on ulkokuntoilulaitteet. Klaukkalassa ne ovat Urheilualueen yhteydessä ja Kirkonkylällä Krannilassa Loutinpuiston ja liikunta-alueen läheisyydessä.