Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirjastoissa neuvontaa sekä kirjallisuuspiirejä

Kunnan kirjastoissa on jälleen monenlaista tapahtumaa kaiken ikäisille.

Kuulo-ongelmien kanssa painiville on tarjolla apua ja neuvontaa Rajamäen kirjastossa 19. syyskuuta kello 12.30–13.30. Ari ja Pirjo Haapanen Keski-Uudenmaan Kuulo ry:stä opastavat kuuloon ja kuulolaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Satujen matkaan voi hypätä Rajamäen kirjaston satutuokiossa 20. syyskuuta kello 9.30.

Lapsille tarjoaa tekemistä myös Klaukkalan kirjasto. Lasten Kino esittää 21. syyskuuta kello 17.30 Tello-salissa vauhdikkaan seikkailun omaa paikkaansa etsivästä tytöstä, joka löytää sukulaissielunsa villihevosesta. Elokuvan ikäraja on K7/K4, ja sen kesto on 1 t 24 min. Maksuttomia lippuja jaetaan kirjaston asiakaspalvelussa.

Klaukkalan kirjaston kirjapiirissä keskustellaan 26. syyskuuta kello 18 Susan Abulhawan tunteisiin vetoavasta kirjasta Rakkaudetonta maailmaa vastaan. Kirjapiiriä ohjaavat Seija Mauro ja Anna-Kaisa Laakso.

Kiinnostavia elämäntarinoita kuullaan Klaukkalan kirjastossa 27. syyskuuta kello 18. Journalisti-lehden päätoimittaja ja kirjailija Maria Petterson kertoo tällöin uutuuskirjastaan Suomen historian jännät naiset.

Klaukkalan kirjaston satutuokiossa 29. syyskuuta kello 9.30 on luvassa satuja ja loruttelua. Tuokio on suunnattu noin 3–6-vuotiaille, ja sen kesto on noin 20 minuuttia. Samana iltana kello 18 Klaukkalan kirjastossa kokoonnutaan vielä aikuisten lautapelien äärelle.

Galleria Toivossa on esillä Vicky Maarasen maalauksia.