Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vie vanhus ulos- tapahtuma perjantaina

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja mahdollistaa apua ja seuraa tarvitsevien ikäihmisten ulkoilun. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka haluaa antaa hyvän mielen ikäihmiselle, ja samalla itsellekin. Nurmijärven kunta tiedottaa, että Heikkarin palvelutalolla järjestetään Vie vanhus ulos-tapahtuma perjantaina 23.9. klo 10. Lähtö on Heikkarin edustalta, osoitteessa Heikkarinkuja 4, Nurmijärvi.

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos – kampanja on järjestetty vuodesta 2011 alkaen, jo 12 kertaa. Tänä vuonna kampanja-aika on 7.9.–7.10., ja teemana on Tassut liikkeelle, joten mukaan ulkoilemaan voi ottaa myös oman lemmikin.

Vuosittaiseen ulkoilukampanjaan toivotaan mukaan vapaaehtoisia, järjestötoimijoita, opiskelijoita, liikunnan ja hoitotyön ammattilaisia sekä läheisiä ja naapureita ulkoilemaan tukea tarvitsevien iäkkäiden kanssa. Kampanjaan kuuluu keskeisesti valtakunnallinen iäkkäiden ulkoilupäivä vanhustenviikolla, jota vietetään viikolla 40.