Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Esa Saarinen luennoi mielen hyvinvoinnista – osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen

Saarisen luento on osa Monikkosalissa kuultavaa mielen hyvinvoinnin luentosarjaa.

Filosofi Esa Saarinen saapuu puhujaksi Monikkosalissa torstaina 13. lokakuuta järjestettävälle luennolle. Tilaisuus avaa Nurmijärven Opiston ja kunnan kulttuuripalveluiden yhteistyössä järjestämän maksuttoman luentosarjan, jossa kuullaan loka-marraskuun aikana myös sosiaalipsykologi Janne Viljamaan ja aivotutkija Minna Huotilaisen luennot.

Esa Saarinen puhuu otsikolla “Suomalainen mieli on hyvä mieli”. Inspiroivista esiintymistään tunnettu filosofi pyrkii synnyttämään kuulijoissaan elämänuskoa, innostusta ja ihmisten välistä arvostusta.

Saarinen toimi vuoteen 2021 saakka professorina Aalto-yliopistossa, jossa hänen ”Filosofia ja systeemiajattelu” -luentonsa saavuttivat valtavan suosion. Hän on aktiivinen keskustelija, kirjoittaja ja puhuja, jonka mukaan parempi ajattelu synnyttää parempaa elämää.

Saarisen luennolle on vapaa pääsy, mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautua voi joko Nurmijärven Opistojen verkkosivujen kautta tai soittamalla opiston toimistoon.

Luento kuuluu Nurmijärven ja Tuusulan kuntien yhteisesti järjestämän Minä elän! -merkkivuoden ohjelmaan. Merkkivuoden teemoja ovat mielen hyvinvointi ja mielenterveys. Luennon järjestää Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Nurmijärven Opisto.

Filosofi Esa Saarinen: Suomalainen mieli on hyvä mieli Klaukkalan Monikkosalissa to 13.10. klo 18 Vapaa pääsy. Ilmoittaudu ennakkoon: www.nurmijarvenopisto.fi tai puh. 040 938 1007.