Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu ympäristön siistimiseen – järjestä siivoustalkoot

Nurmijärven kunnan yleisten alueiden syyssiivoustalkoot järjestetään perinteisesti syys-lokakuussa. Siivoustalkoille sopivia alueita ovat yleiset viheralueet, kuten metsiköt, puistot ja tien pientareet. Talkoissa kerätään pois vain luontoon kuulumatonta roskaa, ei eloperäistä ainesta kuten lehtiä tai risuja.

Nurmijärven kunta tiedottaa, että Klaukkalan ja Rajamäen kirjastoista sekä kunnanviraston infosta voi hakea talkoisiin jätesäkkejä ja kertakäyttökäsineitä.

Kunta tarjoaa talkoisiin osallistuville yhteisöille ilmaisen jätesäkkien kuljetuksen Kiertokapulan jäteasemalle, kun se tilataan 26.9.–21.10. välisenä aikana Lassila & Tikanoja Oy:ltä.

Siivoustalkoisiin osallistuvien ryhmien ja yhteisöjen vetäjät tiedottavat itse talkoista. Esimerkiksi kunnan tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa tulevista talkoista. Tapahtumakalenterin verkko-osoite on tapahtumat.nurmijarvi.fi.

Kunta muistuttaa, että siivoustalkoiden päätteeksi tilataan jätesäkkien nouto puhelimitse Lassila & Tikanoja Oy:ltä. Tilaus pitää tehdä 26.9.–21.10. välisenä aikana, jotta kuljetuskustannusten maksajana on Nurmijärven kunta.

Jätesäkkien nouto tilataan soittamalla Lassila & Tikanoja Oy:n asiakaspalveluun, puh. 010 636 5000 (ma-pe klo 7–17). Tilausta tehdessä tulee ilmoittaa, mistä jätesäkit noudetaan, jätesäkkien määrä, yhteyshenkilön/talkooporukan vetäjän yhteystiedot sekä maksajaksi Nurmijärven kunnan siivoustalkoot.

Ehjät ja suljetut jätesäkit pitää jättää jäteauton tyhjennysreitin varrelle. Säkkejä ei haeta puistoista, metsästä eikä yli 10 metrin päästä ajoreitistä.