Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raalantien-Laidunkaaren-Heinojantien kiertoliittymä käyttöön torstaina – vältä liikennöintiä laidunkaaren suunnasta

Raalantien-Laidunkaaren-Heinojantien kiertoliittymä otetaan ajoneuvoliikenteen käyttöön torstaina 22. syyskuuta, Nurmijärven kunta tiedottaa.

– Liikennöintiä liittymäalueella Laidunkaaren suunnasta pitäisi välttää 22. syyskuuta klo 7.30–15.30, koska Laidunkaarelle tehdään liikennettä merkittävästi haittaavia töitä. Vaihtoehtoinen reitti ajoneuvoliikenteelle on Laidunkaarelta maantien 130 suuntaan, tiedotteessa sanotaan.

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden toivotaan käyttävän Laiduntietä Kirkonkylän keskustan suuntaan ja Lehtorinnettä Karhunkorven suuntaan.

Laidunkaari on liittymäalueen läheisyydessä murskepintaisena, ja katu asfaltoidaan tämänhetkisen arvion mukaan viikolla 40.

Nurmijärven kunta rakennuttaa Heinoja I asemakaava-alueen katuja ja vesihuoltoa, ja rakennusurakan arvioidaan olevan valmis kesäkuussa 2023. Rakennusurakan toteuttajaksi valittiin Louhintahiekka Oy.

Asemakaava-alueen rakentamisen yhteydessä rakennetaan Raalantien-Laidunkaaren-Heinojantien kiertoliittymä linja-autopysäkkijärjestelyineen sekä jalankulun ja pyöräilyn yhteyksineen. Lisäksi Laidunkaaren alueelle toteutetaan vesihuoltoa, saarekkeellinen suojatie ja puistoraitteja.