Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen uimahallilla hyvän olon ilta aikuisille lokakuussa

Illan ohjelmassa on monenlaista erilaista hyvään oloon liittyvää ohjelmaa.

Lauantaina 1. lokakuuta kello 20–24 Rajamäen Uimahallilla järjestetään Hyvän Olon ilta aikuisille.

Sisäänpääsymaksu on 20 euroa, lipun voi ostaa verkkokaupasta ennakkoon ja samalla voi ilmoittautua ohjatuille tunneille. Mukana on myös paikallisia pienyrittäjiä esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan.

Naisten ja miesten saunassa on omat saunottajat. Saunoilla on muutakin ohjelmaa.

Vartin mittainen saunameditaatio ja löylyntervehdys aloittaa illan. Ohjatussa saunameditaatiossa hiljennytään aisti kerrallaan saunan pyhään rauhaan.

5–10 minuutin vaahtopesuja on mahdollista ottaa jonotussysteemillä saunaseremonioiden väleissä.

Vaahtopesu on rentouttava yrttisaippuan avulla tehtävä pesu. Saunottajan tekemä hierontapesu puhdistaa ihon ja rentouttaa mielen. Saunan tuoksumaailma luodaan puhdistavalla yrttilöylyvedellä.

Joogaa on luvassa saunassa 15 minuuttia, jonka aikana yhdistyy saunan lämpö ja joogan liikkeet. Kello 22 tilaussauna muuttuu sekasaunaksi.

Hyvinkään sukellusseuran opastuksella pääsee kokeilemaan laitesukellusta turvallisesti isolla altaalla. Muilla altailla voi vapaasti nauttia erilaisista tunnelmista ja musiikista uiden tai vesijuosten.

Tiibetiläisen äänimaljarentoutuksen harmoniset äänet hoivaavat ja rentouttavat.

Yllä mainittuihin aktiviteetteihin on ennakkoilmoittautuminen.