Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyrki Lihr yläkoulun asiantuntijaksi

Rajamäellä toimivan Seitsemän veljeksen koulun rehtori Jyrki Lihr on valittu Nurmijärven koulutuspalvelujen johtotiimiin yläkoulun asiantuntijaksi ajalle 1.8.2022–31.7.2026.

Koulutuspalveluissa on toiminut vuodesta 2010 alkaen tulosaluekohtainen johtotiimi, jonka jäseniä ovat opetuspäällikkö, koulutuspalveluiden asiantuntijat (3 henkilöä) ja aluerehtorit (3).

Uudet aluerehtorit on nimetty tehtäviinsä 1. elokuuta alkaen. Koska kaikki uudet aluerehtorit toimivat alakoulujen rehtoreina, johtotiimistä puuttui ylä- ja yhtenäiskoulujen asiantuntemus. Siksi sivistysjohtaja päätti, että johtotiimiin nimetään yksi ylä- tai yhtenäiskoulun rehtori toimimaan yläkoulun asiantuntijana. Hänen tehtävänään on tuoda yläkoulujen näkökulma käsiteltäviin asioihin ja järjestää ylä- ja yhtenäiskoulujen rehtoreiden tapaamisia. Ylä- ja yhtenäiskoulujen rehtoreiden yksimielinen valintan oli Jyrki Lihr.