Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taavi Vartia ja Hannele Lauri jakavat tähtihetkiään pääkirjastossa

Kaksi tuttua nurmijärveläistä vastaavat kuntalaisten kysymyksiin pääkirjastossa.

Kaksi nurmijärveläistä elokuva-alan konkaria ja viihteen monitaituria kohtaavat uudistetun pääkirjaston lavalla 4. lokakuuta kello 13. Elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija Taavi Vartia ja pitkän linjan näyttelijä Hannele Lauri kertovat monipuolisesta matkastaan viihteen ja esittävän taiteen maailmassa otsikolla Tähtihetkiä taipaleelta.

Taavi Vartian lukuisiin ohjaustöihin kuuluvat muiden muassa tv-sarjat Syke, Keisari Aarnio ja Kevyttä yläpilveä sekä Rölli- ja Pertsa ja Kilu –elokuvia. Vartia on edistänyt kotikuntansa kulttuuritoimintaa, perustanut Nurmijärvelle Taaborin kesäteatterin ja tehnyt sinne useita ohjaustöitä. Hän myös pyörittää paikallista Kino Juha –elokuvateatteria.

Juontajanakin kunnostautunut Vartia haastattelee kirjastokohtaamisessa Lauria tämän uran käänteistä. Lauri tunnetaan muiden muassa Spede Show –tv-sarjasta, Uuno Turhapuro –elokuvista sekä lukuisista muista teatteri-, tv- ja elokuvatöistään.

Ystävykset puhuvat pääkirjastossa yhteisistä projekteistaan ja muistoistaan ja kertovat myös yleisesti viihdealasta. Leppoisan jutustelun lomassa Lauri ja Vartia vastaavat yleisön kysymyksiin. Tapahtuma kuuluu Kulttuuriklubi 60 -tapahtumasarjaan.