Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvellä otetaan käyttöön uusi suurteholatausasema – sähköautoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri

Nurmijärvelle rakennetaan uusi K-Lataus-asema. Nurmijärven asema otetaan käyttöön ensi viikolla, tiedottaa K-Auto.

K-Supermarket Nurmijärven K-Lataus-asema on ensimmäinen julkinen suurteholatausasema Nurmijärvellä. Asemalle tulee yksi 100 kW:n tehoinen, nopeaa latausta tarjoava suurteholatauslaite sekä kaksi peruslatauslaitetta. Suurteholatauslaitteella voi ladata samanaikaisesti kahta autoa. Asema on auettuaan sähköautoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

– Latausasema on oikein hyvä lisäys kaupan palveluihin, varsinkin kun monet asiakkaamme ovat meiltä sellaista jo ehtineet toivoa. On myös hienoa, että sähköauton latausmahdollisuudet Nurmijärvellä ovat aseman myötä entistä monipuolisemmat, kertoo K-Supermarket Nurmijärven kauppias Minna Astikainen tiedotteessa.

Aiemmin syyskuussa otettiin käyttöön K-Lataus-asemat myös Järvenpäässä ja Vihdissä. Vihdin asema on Nurmijärven aseman tapaan kunnan ensimmäinen julkinen suurteholatausasema.

K-Auto on rakentanut K-Lataus-verkostoa vuodesta 2018 alkaen, ja tällä hetkellä verkosto kattaa yli 120 latausasemaa ympäri Suomen. Asemilla on yli 400 peruslatauspistettä ja yli 190 nopeaa latausta tarjoavaa pika- ja suurteholatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa, kotimaisella tuulivoimalla tuotettua energiaa.

– Kuluvan vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkosto tulee olemaan noin kaksinkertainen verrattuna vuoden 2021 loppuun. Tänä vuonna olemme keskittyneet ja myös onnistuneet lisäämään erityisesti pika- ja suurteholatauksen tarjontaa sinne, missä kysyntää on eniten, kertoo K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff tiedotteessa.