Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärveläinen Taavi Vartia Tuotannot ja frisbeegolf-brändi Discmania tekivät yhteistyösopimuksen

Tiettävästi maailman ensimmäinen frisbeegolf-elokuva on romanttinen komedia, jossa maailman nopeimmin kasvavalla urheilulajilla on ratkaiseva rooli.

Taavi Vartia Tuotannot Oy ja frisbeegolf-brändi Discmania ovat yhdistämässä voimansa elokuvaprojektin puitteissa.

– Tiettävästi maailman ensimmäisessä frisbeegolf-elokuvassa lajin fiktiivinen Euroopan mestari, Susanna, ja eteläeurooppalainen poptähti, Leon, rakastuvat. Luvassa on romanttinen komedia, jossa maailman nopeimmin kasvavalla urheilulajilla, frisbeegolfilla, on ratkaiseva rooli, kerrotaan Taavi Vartia Tuotantojen tiedotteessa.

Elokuvan käsikirjoittavat aiemminkin yhteistyötä tehneet Taavi Vartia ja Nina Linnovaara ja se on tarkoitus kuvata pääosin ulkomailla. Tekijöiden mukaan tiedossa on toiminnallinen, hauska ja koskettava tarina, jossa riittää myös jännitystä.

– Heti ensimmäisessä tapaamisessa Taavi Vartia Tuotannot Oy:n kanssa samaistuimme niin työmoraalimme, kuin innovatiivisen ja pelottoman toimintamme osalta. Discmanialla on ilo tuoda syvyyttä elokuvaprojektiin vuosikymmenten lajikokemuksen kautta, Discmanian myyntipäällikkö Pasi Koivu tiedotteessa.

The Disc -elokuvaprojekti sai Taavi Vartian mukaan alkunsa, kun hän pani merkille lukuisten ihmisten innon painella frisbee-kiekot mukanaan metsiin ja niityille.

– Kun sitten hieman tutkailin lajia käsitin, että kyseessä on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji. Syntyi ajatus leffanteon ja lajin yhdistämisestä, ja nyt tätä hanketta on kehitetty ja jalostettu jo pitkään innokkaan työryhmän kanssa, yhteistyötahoja kartoittaen, Vartia kertoo tiedotteessa.

– Olen erityisen iloinen, että saimme rinnallemme lajin korkeinta osaamista ja tunnettuutta edustavan Discmania -brändin. Poreileva ja sujuva yhteistyömme lennättää leffakiekon korkeuksiin, ja elokuvahanke saa varmasti pitkän lennon kaikkialla maailmassa, Vartia jatkaa.

– Ohjaaja Taavi Vartialla oli hauska leffaidea, joka liittyi frisbeegolfiin, ja hän pyysi minua kehittelemään sitä eteenpäin. Ideasta alkoi kehittyä kokonainen tarina ja maailma, jonka pääosassa on valloittavat henkilöt. Saatat myös oppia heittämään birdien katsoessasi tätä elokuvaa! käsikirjoittaja Nina Linnovaara vihjaa.