Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Läheltä löytyy! – Paikalliset naisyrittäjät esiin Naistenmessuilla

Nurmijärven Yrittäjänaiset ry järjestää 9.10. messutapahtuman Kirkonkylällä.

Nurmijärven Yrittäjänaiset ry valmistautuu 9. lokakuuta pidettäviin Naistenmessuihin. Kyseessä on toiset yhdistyksen järjestämät messut, sillä ensimmäiset pidettiin kolmisenkymmentä vuotta sitten.

– Idea messuista lähti siitä, että halusimme tuoda esiin, kuinka paljon upeita erilaisia tuotteita ja palveluita tarjoavia yrityksiä kunnastamme löytyy, sanoo Nurmijärven Yrittäjänaisten puheenjohtaja Kirsi Männistö.

– Kuntarajojen sisältä on mahdollista hankkia muun muassa kauniita vaatteita, jalkineita ja asusteita erityisesti naisille, unohtamatta tietenkään palvelujen loistavaa kirjoa, hän jatkaa.

Männistön mukaan harmillisen usein kuulee ihmettelyä ”Ai tämmöistäkö täältä löytyy”, kun kertoo oman yhdistyksen tai muiden yritysten tarjoamista palveluista tai tuotteista.

– Toivottavasti näiden messujen jälkeen ainakin osa yrityksistä tulee tutuksi. Läheltä löytyy!

Luvassa on myös kaksi suunnilleen samansisältöistä muotinäytöstä kello 13 ja 15.15. Näytösten ajan salin keskilattian valtaavat paikalliset yritykset asukokonaisuuksineen, joita esittelevät amatöörimallit.

Korona kuritti rankalla kädellä kivijalkakauppoja. Männistö onkin iloinen siitä, että myös niitä on messuilla mukana.

– Kivijalkayritykset ovat tärkeitä myös siksi, että ne pitävät kuntien keskustat elinvoimaisina. On mukavaa, kun olemme voineet tarjota edes muutamalle paikalliselle naisyrittäjälle foorumin päästä esiin, hän sanoo.

Naistenmessut ovat herättäneet Männistön mukaan paljon kiinnostusta.

– Kun lähdimme kertomaan Naistenmessuista saimme erittäin nopeasti kaikki messupaikat täytettyä. Enemmänkin olisi ollut kiinnostusta, mutta valitettavasti emme voineet ottaa kaikkia halukkaita mukaan, kun seinät tulivat vastaan.

Männistön mukaan tarkoituksena on luoda Naistenmessuista vuosittainen tapahtuma niin nurmijärveläisille kuin lähikuntienkin asukkaille.

Naistenmessut sunnuntaina 9.10. Ahjolassa Kirkonkylällä (Ahjolantie, Nurmijärvi) klo 12-16. Vapaa pääsy. Messuista lisää voi tiedustella sähköpostitse nurmijarven@yrittajanaiset.fi