Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ikäihmisten karaoke-tapahtuma Heikkarissa tällä viikolla – laulajilla valittavana yli 80 000 kappaletta

Heikkarin palvelutalossa ( Heikkarinkuja 4) järjestetään tällä viikolla ikäihmisille suunnattu karaoke-tapahtuma.

Tapahtuma järjestetään torstaina 6.10. klo 15–18. Tapahtuma tarjoaa leppoisan rentoa yhdessäoloa musiikin parissa. Tapahtumassa voi ottaa estradin haltuun ja laulaa itselle mieluisia kappaleita tai tanssia muiden esitysten tahdissa. Tapahtumaan voi tulla myös pelkästään kuuntelemaan musiikkia.

– Suosituimpia lauluja aiemmissa ikäihmisille suunnatuissa karaoketapahtumissa ovat olleet perinteiset suomalaiset kappaleet – niin valsseja, humppaa kuin tangoakin - on kuultu usein. Nämä varmasti mukavia muistoja herättäneet esitykset ovat innostaneet myös paikalla olijoita pyörähtelemään lattialla, kertoo tapahtuman karaokeisäntänä toimiva Jussi tiedotteessa.

– Tarjolla on yli 80 000 laulukappaletta, josta voi valita itselle mieleisensä, tai myös esittää toiveen minulle laulun esittämisestä. Toimimme myös terveysturvallisesti, mikrofoni desinfioidaan joka käytön jälkeen, toteaa karaokeisäntä Jussi.

Tapahtuman tarjoiluista vastaa Onnenkimpale ry.