Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäkeläisen Tero Puhan uusi valokuvakirja julkaistiin – kirjasta järjestetään perjantaina keskustelutilaisuus Helsingin Oodissa

Rajamäkeläisen valokuvataiteilija Tero Puhan (kuvassa) uusi valokuvakirja Intiimi Valo/Intimate Light julkaistiin viime viikolla Helsingissä. Kirjaan on koottu Puhan parhaat mieskuvat viimeisen 30 vuoden ajalta.

– Kirjan painatus onnistui erinomaisesti ja siitä tuli oma itsenäinen teoksensa, niinkuin olin toivonut. Kirjassa on 63 täysin ennenjulkaisematonta valokuvaa. Jännittävää nähdä miten kirja lähtee nyt elämään omaa elämäänsä, Puha kertoo tiedotteessa.

Kirjaa voi tällä hetkellä ostaa suoraan Puhan nettisivuilta sekä Valokuvagalleria Hippolytestä Helsingistä. Lokakuun alusta kirja on saatavilla museokaupoista sekä hyvinvarustetuista kirjakaupoista kautta maan. Helsingin keskustakirjasto Oodissa järjestetään kirjan tiimoilta keskustelutilaisuus, josta voi hankkia halutessaan signeeratun kirjan. Tilaisuus on perjantaina 7.10 klo 17-18 ja sinne on vapaa pääsy.

Tilaisuudessa haastattelijana on kulttuuritutkija Antti Kauppinen.