Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bloggaaja Varpu Hintsanen puhuu Nurmijärvellä myönteisyyden voimasta – kirjoitti kirjan syöpään sairastuneen tyttären omaishoitajana toimimisesta

Viime vuonna esikoiskirjansa julkaissut psykiatrinen sairaanhoitaja, mielenvalmentaja ja bloggaaja Varpu Hintsanen saapuu Nurmijärven pääkirjaston Kivikuun kirjailijavieraaksi 12. lokakuuta kello 18. Hintsanen kertoo kirjastaan Valo joka ei kadonnutkaan, joka on syntynyt yhteistyössä toimittaja Emilia Salorannan kanssa. Kirja on Hintsasen omakohtainen tarina syöpään sairastuneen tyttären omaishoitajana.

Hintsasen kohtaamalla suunnattomalla kriisillä oli vaikutuksensa elämän kaikkiin osa-alueisiin: tuoreeseen parisuhteeseen ja perheeseen, muihin ihmissuhteisiin, arkeen ja työhön. Tyttären menehtymisestä huolimatta kirja keskittyy nimensä mukaisesti valonpilkahdusten löytämiseen suuren surun keskellä. Toivo ja kiitollisuus yhteisestä ajasta sekä pienten hetkien merkityksellisyys nousevat kirjan keskeisiksi aiheiksi.

Hintsanen paneutuu valmennuksissaan tunnetaitojen, itsetuntemuksen, myönteisen ajattelun ja toivon teemoihin. Hän toteaakin, että emme voi valita, mitä meille tapahtuu, mutta voimme valita, miten siihen suhtaudumme. Vierailu on osa Minä elän! Aleksis Kivi 150 vuotta –merkkivuotta, joka keskittyy mielen hyvinvointiin ja mielenterveyteen.