Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven K-Supermarketin Minna Astikainen työnantajakauppias-kilpailun finaalissa

Diplomikauppias Minna Astikainen (kuvassa) Nurmijärven K-supermarketista on mukana K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa, kerrotaan K-ryhmän tiedotteessa.

Astikainen kertoo tiedotteessa saaneensa tiedon finaalipaikasta 50-vuotiskahveilleen.

– Se oli todellinen yllätys ja liikutuin oikein, Astikainen tunnustaa tiedotteessa.

Työnantajana hän kertoo olevansa kannustava, reilu ja tasapuolinen.

– Luotan ihmisiin ja panostamme hyvään työilmapiiriin, jolloin töissä on kiva olla ja kaikki tietävät vastuunsa. Mottona on, että oikeat ihmiset oikeissa paikoissa. Pyrkimyksenä on kaikkein parhain palvelu, Astikainen avaa filosofiaansa työnantajana.

Minna Astikainen on toiminut kauppiaana 10 vuotta ja K-Supermarket Nurmijärvi on hänen toinen kauppapaikkansa. Vapaa-ajallaan Astikainen mökkeilee ja laittaa siellä ajan kanssa ruokaa. Hän on myös intohimoinen penkkiurheilija.

Astikainen on saanut ehdottajiltaan palautetta siitä, että hän on työnantajana joustava, järkevä ja välittävä. Yksi kertoo, että hän pitää omiensa puolta, antaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä ja ideoida. Yksi palaute kiittää siitä, että Minna ei nipota turhasta ja useampi mainitsee hänen hyvän huumorintajunsa. Otsikon mukaisesti eräs työntekijä kirjoittaa: ”Tämän kauppiaan alaisuudessa ja esimerkin voimasta työporukasta muodostuu pakostakin hyvä!”. Asiakkailta saadussa kommentissa mainitaan, että tyytyväisistä työntekijöistä näkee, kuinka kauppias ohjaa laivaa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5. marraskuuta Helsingissä K-Team Päivillä.