Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NSR jäi Blue Ringsin jalkoihin – sarjapisteet kotijoukkueelle loppulukemin 14-4

Sunnuntain ringetten SM-runkosarjan ottelu Blue Ringsin ja Nurmijärvi Seven Ringettes ry:n (NSR) välillä sai lievästi ilmaistuna lentävän alun, sillä jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen kotijoukkue siirtyi 4-0 johtoon Iina Kupiaisen maalilla, Ringetteliiton tiedotteessa kerrotaan.

Vierailijat kuittasivat toki hetkeä myöhemmin kahdella osumalla, joista ensimmäisen oli NSR:n Kaisla Salovuoren uran ensimmäinen SM-sarjaosuma.

Yhteensä avauserässä nähtiin peräti yhdeksän maalia. Myös toisessa erässä nähtiin uran avausosuma, kun NSR:n Pia Tähtinen löi renkaan verkkoon avauspuolikkaan loppuhetkillä.

Toiselle puolikkaalle lähdettiin 9-4 lukemista. NSR:lle avautui paikkoja hypätä peliin vielä mukaan kotijoukkue Blue Ringsin sortuessa jäähyilyyn. Maalinteossa onnistui kuitenkin vain kotijoukkue, kun se lisäsi johtoaan jopa kahden pelaajan alivoimalla. NSR ei kyennyt vastaamaan Kupiaisen (6+1) ja Taru Hämäläisen (2+2) johtamaan Blue Ringsin maalitykitykseen, ja sarjapisteet ottelusta jäivät kotijoukkueelle loppulukemin 14-4.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Blue Ringsin Kupiainen ja NSR:ltä 54 ottelussa torjunut maalivahti Elisa Kemppainen.

– Pelissä riitti vauhtia, mutta vastustaja oli kuitenkin tänään parempi. Tämän päivän opeilla taas ensi viikkoon, toteaa NSR:n puolustaja Jessica Lehtinen.

– Tänään emme päässeet omalle tasollemme, mutta pelissä oli hyviäkin hetkiä, ja hoidimme pisteet kotiin. Hyvää esimerkkiä pelissä näytti Iina Kupiainen, joka pelasi koko pelin täysillä, voittoa kommentoi Blue Ringsin puolustaja Aino Vehmala.