Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elokuvia, kirjallisuutta ja lakipalveluja kirjastoissa

Kirjastot tarjoavat tekemistä muun muassa lasten syyslomaviikolle.

Loppukuusta ruotsalaisuuden viikko tuo pääkirjastoon ajankohtaiset kirjailijavieraat. 17.–27. lokakuuta Klaukkalan ja Rajamäen kirjastot osallistuvat Siskojen ja Simojen hypistelymuhvikampanjaan. Ideana on, että asiakkaat voivat tänä aikana tuoda kotonaan neulomiaan tai virkkaamiaan muhveja kirjastoon, josta ne toimitetaan ilahduttamaan ikäihmisiä.

Rajamäen kirjastossa voi osallistua kirjastosuunnistukseen kirjaston aukioloaikoina syyslomaviikolla 17.–22. lokakuuta. Alakoululaisille suunnatussa suunnistuksessa etsitään kirjastokoiranpentu Lupan piilopaikkoja kirjastosalista.

Maksutonta asianajajan neuvontaa on tarjolla pääkirjastossa 20. lokakuuta kello 17. Asiointiaika lakimies Juha Linnisen kanssa on 20 minuuttia per asiakas. Jonotuslappuja jaetaan asiakaspalvelussa kello 16 alkaen.

Klaukkalan kirjaston Tello-salissa keskustellaan kirjallisuudesta 24. lokakuuta kello 18. Kirjapiirin käsittelyssä on tällä kertaa Elizabeth Gilbertin Tämä kokonainen maailmani.

Koiran kotihoito puhuttaa Klaukkalan kirjastossa 25. lokakuuta kello 18. Pieneläinhoitaja Linda Liukkonen-Hujanen kertoo aiheesta Tello-salissa.

Elokuvaa on tarjolla myös aikuisille pääkirjaston elokuvakerhon startatessa syksyn näytökset 26. lokakuuta kello 17.30 tapahtumatila Männistössä. Lokakuun elokuvana esitetään tenniksen maailmaan sijoittuva tunteikas tarina sisukkuudesta ja perheen merkityksestä. Elokuvan kesto on 2 t 24 min ja ikäraja K12.