Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vedenjakelu keskeytynyt Karhunkorven teollisuusalueella – syynä ulkopuolisen toimijan aiheuttama putkirikko

Nurmijärven Vesi sai tietoonsa ulkopuolisen toimijan aiheuttaman putkirikon Otsotien ja Porotien risteyksessä tiistaina 18. lokakuuta kello 18.30 aikaan. Vuoto suljettiin aluksi Peuratien ja Ahmatien väliseltä osuudelta kello 19.30 mennessä, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Yön aikana jouduttiin laajentamaan aluetta koko Otsotielle, Ahmatieltä ja Raalantielle. Ilman vedenjakelua ovat Otsotien, Hirvitie, Ahmatien ja Nallekujan kiinteistöt. Korjaustyöt ovat käynnissä parhaillaan. Nurmijärven Vesi tiedottaa tilanteen edistymisestä osoitteessa www.nurmijarvi.fi ja www.nurmijarvenvesi.fi.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.