Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NSR horjutti raisiolaisten peliä Klaukkalassa – ringetten sarjapisteet silti RNK Flyersille

Nurmijärvi Seven Ringettes NSR sai lauantaina vieraakseen toistaiseksi voittamattoman, sarjakärki RNK Flyersin. Vaikka kotijoukkue NSR sai horjutettua raisiolaisten peliä, ei se onnistunut pitämään pisteitä Klaukkalassa, kerrotaan Ringetteliiton tiedotteessa. Väkivahva RNK nappasi sarjapisteet jälleen matkaansa lukemin 2-10.

– Lähdimme peliin sillä tavoitteella, että annamme itsestämme kaiken ja otamme oppia joka tilanteesta sarjakärkeä vastaan. Huomasimme kuitenkin toisessa erässä, että vastustaja ei tänään pelaa täysin omalla tasollaan ja käytimme sen ansiosta mahdollisuudet hyväksemme. Pelin loppulukemat olivat joukkueelle erittäin positiivinen tulos ja pääsimme niihin tiiviillä puolustuksella ja Elisa Kemppaisen esittämällä upealla maalivahtipelillä, ottelua kommentoi NSR:ltä puolustaja Linda Suolahti tiedotteessa.

Ja kuten Suolahti kommentoi, ei ottelu tosiaan pelkästään NSR:n päässä pyörinyt. Sarjanousija pysyi kunniakkaasti RNK:n tähtisikermän mukana, ja pakotti raisiolaiset kuluttamaan jäähypenkkiä peräti 20 minuutin edestä. Palkintona tästä nähtiin myös ensimmäisen SM-sarjamaalin juhlaa, kun NSR:n Netta Irmasto (2+0) väläytti rystylaukauksen voimaa. Valitettavasti hienosta taistelusta ja tsemppaamisesta ei huippu-urheilussa sarjapisteitä jaeta. RNK hienoisesta alavireestä huolimatta takoi 6+2 tehot netonneen Susanna Tapanin johdolla 10 maalia NSR:n Kemppaisen selän taakse, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. RNK:n parhaana palkittiin Emmi Metsä-Tokila.

– Karsitaan pelistä omat huolimattomuusvirheet pois huomiselle, ja napsu tempoa lisää, niin hyvä tulee, analysoi RNK:n Saga Loukinainen.