Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Digisuunnitelmaan tehtiin lisäys – huomioi myös erityistä tukea tarvitsevat sekä ikääntyneet

Sivistys- ja hyvinvointitoimialan digisuunnitelma vuosille 2022–2025 hyväksyttiin hyvinvointilautakunnan kokouksessa. Lautakunta teki kuitenkin yksimielisesti Tommi Auran esittämänä päätökseen lisäyksen. Sen mukaan lautakunta edellyttää viranhaltijat huomioimaan erityistä tukea tarvitsevat ja ikääntyneet, joilla ei ole valmiuksia käyttää digipalveluita.

Lautakunta oikeuttaa viranhaltijat tekemään digisuunnitelmaan teknisiä korjauksia ja muotoilemaan digisuunnitelman visuaalisen ulkoasun.

Sivistys- ja hyvinvointitoimialan digisuunnitelma on laadittu ohjaamaan toimialan digitaalisen ympäristön kehittämistyötä, toimintakulttuuria sekä henkilökunnan kouluttamista ja hankintoja. Digisuunnitelmaa ovat valmistelleet edustajat jokaiselta sivistys- ja hyvinvointitoimialan tulosalueelta.

Suunnitelma toteuttaa voimassa olevaa Nurmijärven kuntastrategiaa ja se niveltyy sivistys- ja hyvinvointipalvelujen kehittämissuunnitelmaan 2023–2030. Toimialalla on lisäksi käytössään varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintäteknologiasuunnitelma, TVT-suunnitelma, jonka tarkoitus on auttaa kasvattajia ja opettajia hyödyntämään tieto- ja viestintäteknologiaa suunnitelmallisesti kasvatuksessaan ja opetuksessaan päiväkodeissa ja kouluissa.