Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suosittu stand up -kiertue Klaukkalaan tällä viikolla

Klaukkalassa päästään nauttimaan ympäri Suomen suurta suosiota saaneesta komediallisesta stand up -kiertueesta, kun jo yli 700 katsojaa kiertueellaan kerännyt Rapsakat Ruuhkavuodet -niminen esitys saapuu Klaukkalan Työväentalolle lauantaina 29. lokakuuta.

Rapsakat Ruuhkavuodet on teemallinen komediaesitys, jossa keskiössä ovat perheen arkiset asiat, vanhemmuus sekä nelikymppisen arkiset asiat. Esityksessä käsitellään huumorin keinoin muun muassa pikkulapsiarkea sekä elämää teini-ikäisten lasten kanssa. Miten parisuhde kestää ruuhkavuosien hektisyydessä ja millaista on vanheneminen lasten kanssa?

Rapsakat Ruuhkavuodet -esityksessä lavalle nousevat stand up -koomikot Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi, joilla on takanaan jo yhteensä yli 500 lavakeikkaa.

– Halusimme rakentaa teemallisen stand up -esityksen, jossa koko ilta niputetaan tiiviisti yhden aiheen ympärille. Meillä molemmilla illan esiintyjillä on ruuhkavuodet erilaisessa vaiheessa, toisella on pieni lapsi ja toisella lapset ovat hieman isompia, kertoo Ville Kormilainen.

Rapsakat Ruuhkavuodet välttää myös perinteisesti stand upiin liitetyt kliseet. Esityksessä ei esimerkiksi ole navanalushuumoria kuin korkeintaan mausteeksi. Lisäksi siinä ei haukuta ketään, eivätkä esiintyjät tee perinteistä ”miehet ovat tällaisia ja naiset ovat tällaisia” -komiikkaa.

– Haluamme ravistella jo hieman paatunutta stand up -maailmaa, jossa nähdään perinteisesti aina samoja tähtiä, eivätkä uudet artistit saa sijaa. Uudet kyvyt saavat kovin harvoin mahdollisuuden nousta suurille lavoille, joten nyt on aika tehdä tähän muutos, toteaa itsekin vasta koomikon uransa alkutaipaleella oleva, digibisneksen monitoimimies Ville Kormilainen.

Rapsakat Ruuhkavuodet on koko illan stand up -esitys, jonka kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan.