Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Käteismyynti päättyy Korsisaaren linja-autoissa marraskuussa

Nurmijärven joukkoliikenteessä käteismyynti päättyy marraskuun loppuun. Korsisaari tiedottaa, että 1.12. lähtien yhtiö ei enää vastaanota käteistä rahaa Nurmijärven joukkoliikenteen autoissa. Kivenkyydissä, Lepsämän kotikauppakyydissä ja 961 (Nurmijärvi – Hyrylä – Korso) linjoilla käteisellä lipun ostomahdollisuus kuitenkin säilyy toistaiseksi.

Lippuja voi siis marraskuun jälkeenkin ostaa kuljettajalta, mutta käteisellä voit maksaa vain linjan 961, Kivenkyydin tai Lepsämän kotikauppakyydin autoissa.

–  Käteismyynti on jo pidemmän aikaa vähentynyt tasaisesti. Lopettamalla käteismyynnin linja-autoissa kokonaan pystymme paremmin ennakoimaan pysäkkiajat. Käteismyynti on hidasta ja omalta osaltaan vaikeuttanut pysäkkiaikojen arvioimista. Käteismyynnin lopettamisella parannamme kuljettajiemme työturvallisuutta, Korsisaaren tiedotteessa mainitaan.

Matkalipun voi jatkossakin ostaa kuljettajalta, mutta maksutapoina käy vain matkakortin arvo, pankki- tai luottokortti. Korsisaari suosittelee ostamaan liput ennakkoon joko mobiilisovelluksesta tai hankkimaan Korsisaaren matkakortin.

Jos käytössä ei ole pankki- tai luottokorttia, matkalipun voi ostaa ennakkoon Korsisaaren mobiilisovelluksesta tai hankkia Korsisaaren matkakortin.