Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Käteismyynti on hidasta ja vaikeuttanut pysäkkiaikojen arvioimista" – Käteismyynti päättyy Korsisaaren linja-autoissa

Nurmijärven joukkoliikenteessä käteismyynti päättyy marraskuun loppuun. Korsisaari tiedottaa, että 1. joulukuuta lähtien yhtiö ei enää vastaanota käteistä rahaa Nurmijärven joukkoliikenteen autoissa.

Kivenkyydissä, Lepsämän kotikauppakyydissä ja 961 (Nurmijärvi – Hyrylä – Korso) linjoilla käteisellä lipun ostomahdollisuus kuitenkin säilyy toistaiseksi.

Lippuja voi siis marraskuun jälkeenkin ostaa kuljettajalta, mutta käteisellä voit maksaa vain linjan 961, Kivenkyydin tai Lepsämän kotikauppakyydin autoissa.

–  Käteismyynti on jo pidemmän aikaa vähentynyt tasaisesti. Lopettamalla käteismyynnin linja-autoissa kokonaan pystymme paremmin ennakoimaan pysäkkiajat.

– Käteismyynti on hidasta ja omalta osaltaan vaikeuttanut pysäkkiaikojen arvioimista. Käteismyynnin lopettamisella parannamme kuljettajiemme työturvallisuutta, Korsisaaren tiedotteessa mainitaan.

Matkalipun voi jatkossakin ostaa kuljettajalta, mutta maksutapoina käy vain matkakortin arvo, pankki- tai luottokortti. Korsisaari suosittelee ostamaan liput ennakkoon joko mobiilisovelluksesta tai hankkimaan Korsisaaren matkakortin.

Jos käytössä ei ole pankki- tai luottokorttia, matkalipun voi ostaa ennakkoon Korsisaaren mobiilisovelluksesta tai hankkia Korsisaaren matkakortin.