Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jouluista tunnelmaa Galleria Toivossa Klaukkalassa – esillä Sirkku Saukonojan joulukorttioriginelleja

Akvarellitaiteilija Sirkku Saukonojan joulukorttioriginellinäyttely Klaukkalan kirjaston Galleria Toivossa avautuu 1. marraskuuta ja jatkuu joulukuun loppuun asti.

Saukonoja on itseoppinut nurmijärveläinen taiteilija, joka maalaa vesiväreillä tauluja ja kuvituksia sekä korttiaiheita.

Hänen kuva-aiheensa pysähtyvät poimimaan arjen keskeltä pieniä ja suuria ohikiitäviä onnenhetkiä. Lasten touhut, kukat ja rikas suomalainen luonto puhuttelevat erityisesti ja sukeltavat taiteilijan kuvituksiin.

Taiteilija työskentelee piha-ateljeessaan Keikkumäentien varrella kauniin maalaismaiseman keskellä.

Realistisen, herkän, ja lapsekkaan satumaisen akvarellitaiteen ympärille syntyi vuonna 2015 Pajusirkku-niminen yhden hengen yritys. Yrityksellä on oma korttimallisto, adresseja sekä muita paperituotteita.

Akvarellitaiteilija Sirkku Saukonojan joulukorttioriginellinäyttely 1.11.-31.12. Klaukkalan kirjaston Galleria Toivossa, osoite Kuonomäentie 2, Klaukkala. Galleria Toivo on avoinna maanantaista torstaihin kello 9–20, perjantaisin kello 9–18, lauantaisin ja aattoina kello 10–16. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

https://www.nurmijarvenuutiset.fi/paikalliset/5461250