Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lahjoitus etsivälle nuorisotyölle – tuotto nuorten harrastustoimintaan

Lions Club Klaukkala Leat oli aikaisemmin tänä vuonna mukana Yhdessä huipulle- hyväntekeväisyystapahtuman järjestelyissä Klaukkalan Tornimäessä. Kyseessä oli porrastapahtuma, jossa kerättiin varoja nousemalla mahdollisimman monta kertaa kuntoportaita ylös Tornimäen huipulle ja jokainen nousu kasvatti hyväntekeväisyyspottia. Tänä vuonna Yhdessä huipulle -porrastapahtuma toteutettiin ensimmäistä kertaa ja tapahtumalle on tiedossa jatkoa ensi vuonna, kerrotaan klubin tiedotteessa.

Hyväntekeväisyyspotti oli etukäteen sovittu kohdistettavaksi etsivälle nuorisotyölle tukemaan nuorten harrastustoimintaa sekä yhteisöllistä tekemistä. Viime viikolla Leat luovuttivat hyväntekeväisyyspotin varoilla hankitut eri aktiviteetteihin oikeuttavat liput ja lahjakortit etsivän nuorisotyön Katriina Norringille ja Piia Lahokoskelle.

Etsivässä nuorisotyössä kohdataan alle 29-vuotiaita nuoria, jotka tarvitsevat arjessaan tukea sekä näkymiä tulevaisuuteen. Vuoden aikana toiminnassa on mukana noin 200 nuorta. Mukana on nuoria, jotka kokevat ylisukupolvisia ongelmia sekä nuoria, jotka eivät tiedä mihin suuntaan elämässään lähtisivät.

Asumiseen liittyvät kysymykset sekä mielenterveyden ja toimeentulon ongelmat ovat yleisiä.

Etsivän nuorisotyöntekijät haluavat rohkaista nuoria olemaan yhteydessä kaikissa tavallisissa arjen tilanteissa.