Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanha-Klaukkaan uusia asukkaita – kolmanteen tonttihakuun saatiin yhteensä 69 hakemusta

Rakentaminen Isosuon Natura-alueen naapuriin, Vanha-Klaukkaan, kiinnostaa yhä omakotitalosta haaveilevia. Nurmijärven kunta tiedottaa, että Vanha-Klaukkaan on kaavoitettu kunnalle kaiken kaikkiaan 130 omakotitonttia, ja ne luovutetaan useammassa erässä. Kolmas arvontahaku päättyi pari viikkoa sitten, ja tarjolla oli 35 omakotitonttia.

Vanha-Klaukan asuinalueen kolmanteen tonttihakuun saatiin yhteensä 69 hakemusta tarjolla oleviin 35 omakotitonttiin.

– Tonttihakemusten määrä laski hieman viime kerrasta. Hakijamäärään olemme silti tyytyväisiä, kertoo kunnan tiedotteessa Maiju Laitala Nurmijärven maankäytöstä.

Tässä haussa olevien tonttien pinta-alat ovat 700–1132 m2 ja tonttihinnat 73 500–118 860 euroa. Kunta luovuttaa tontteja joko myymällä tai vuokrattuna. Vuosivuokra on 6 % myyntihinnasta.

Vanha-Klaukan asuinalueelle on kunnalle kaavoitettu 130 omakotitonttia. Tontit luovutetaan useammassa erässä arvontahakumenettelyllä. Ensimmäisessä erässä oli haussa 19 tonttia, toisessa 30 tonttia ja tässä kolmannessa 35 tonttia. Seuraava tonttien arvontahaku on ensi vuonna.