Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Vaskorinteessä sekä Ali-Klaukantiellä torstaina

Nurmijärven Vesi tekee vesijohdon liitostöitä Kuonomäentiellä. Liitostöiden johdosta joudutaan keskeyttämään vedenjakelu torstaina 10. marraskuuta kello 8–16 välisenä aikana. Vedenjakelun keskeytys tulee olemaan arviolta muutamia tunteja, kunnan tiedotteessa sanotaan. Katkoksen ajaksi suositellaan varattavaksi talousvettä.

Asukkaita on tiedotettu Nurmijärven Veden häiriötiedotepalvelun kautta ja kiinteistöihin jaettavilla tiedotteilla. Vedenjakelun keskeytys koskee Vaskorinne 6 B ja 8 sekä Ali-Klaukantie 3 kiinteistöjä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.