Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itä-Uudenmaan poliisin palvelupisteiden aukioloaikoihin muutoksia joulun aikaan: "Kannattaa tutustua sähköisiin palveluihin"

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen palvelupisteiden aukioloaikoihin tulee muutoksia joulun aikaan, kerrotaan poliisin tiedotteessa. Nurmijärven ja Loviisan poliisiasemien poliisi- ja lupapalvelut sekä Keravan ja Mäntsälän palvelupisteiden lupapalvelut suljetaan19.12.2022-1.1.2023 väliseksi ajaksi.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen muut lupapalvelupisteet palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaisesti. Järvenpään ja Hyvinkään poliisiasemat ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-16. Vantaan poliisiasema Ratatiellä on avoinna maanantaista torstaihin kello 8-16.15 sekä perjantaisin kello 9-16.15. Porvoon poliisiasema on avoinna maanantaista torstaihin kello 8-16.15 sekä perjantaisin kello 9-16.15.

Helsinki-Vantaan lentoaseman lupapalvelupiste palvelee kiireellisissä passiasioissa päivittäin klo 7-16. Palvelupisteessä ei oteta vastaan normaaleja passihakemuksia, sillä etusijalla ovat lentomatkustajat.

– Suosittelemme varaamaan ajan poliisin lupapalveluissa asiointiin etukäteen, jolloin välttää jonottamisen. Asiointiajan varaaminen onnistuu osoitteessa poliisi.fi tai poliisin lupapalvelunumeroista. Kannattaa tutustua myös poliisin sähköisiin palveluihin; passihakemuksen ja henkilökorttihakemuksen jättäminen onnistuu nykyisin sähköisesti. Tällöin saattaa välttyä poliisilaitoskäynniltä kokonaan.

Lisätietoja osoitteesta poliisi.fi