Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmiökaupasta Nurmijärvi-tuotteita pilke silmäkulmassa – tuovat esille kunnan rentoutta

Ilmiökauppa avattiin marraskuun alussa. Halukkaat voivat pukeutua Nurmijärven väreihin.

– Halusimme tarjota kaikille mahdollisuuden hankkia itselleen haluttuja Nurmijärven ilmiötuotteita kätevästi verkkokaupasta. Valikoimasta Nurmijärvi-fanit löytävät muun muassa Nurmijärvi-bokserit ja erityisesti pipolätkään ja hiihtoladuille sopivan Nurmijärvi-pipon, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen sanoo.

Tuotteet on tehty pilke silmäkulmassa. Tällä halutaan Siltasen mukaan tuoda esille Nurmijärven kunnan rentoutta.

– Haluamme olla helposti lähestyttäviä, hän sanoo.

Ilmiökaupasta löytyy boksereiden ja pipojen lisäksi huppareita ja treenipaitoja eri väreissä, kuten myös puuvillakangaskasseja ja sydänheijastimia. Valikoimassa on myös Sääksi t-paitoja, joita on aiemmin myyty vain Sääksin uimarannalla.

– Tuotevalikoimaa päivitetään kysynnän ja innovoinnin seurauksena eli, jos jotain puuttuu, niin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä. Valikoiman ei ole tarkoitus olla staattinen, vaan se on muokattavissa, Siltanen toteaa.

Valikoima on muokattavissa.

Nurmijärvi-tuotteita, kuten hupparia ja pipoa lanseerattiin alun perin kunnan työntekijöille vaatteiksi, mutta niistä tuli paljon kysymyksiä heti alusta alkaen myös muilta kuntalaisilta.

– Jokunen vuosi sitten ajateltiin isompaa kokonaisuutta ja mietimme, mitä jos teemme kuntalaisille mahdolliseksi ostaa omat Nurmijärvi-tuotteensa, Siltanen sanoo.

Kunnalla on Siltasen mukaan ollut tuotteiden suunnittelussa punainen lanka, jota he ovat seuranneet. Siinä tulee esille jo aiemmin mainittu pilke silmäkulmassa tuotteiden suunnittelussa. Treenipaitojen selkäpuolella on teksti ”Matkalla ilmiömäiseen kuntoon”. Boksereissa puolestaan lukee Suomen suurin..kunta.

– Tilauksia on tullut ja kiva pöhinä on ollut päällä. Ilmiökauppa on lähtenyt hyvin käyntiin. Bokserit ja pipot ovat olleet suosituimpia. Eräs ostaja oli tuotteista niin innoissaan, että hän kävi hakemassa ne paikan päältä Tampereelta, Siltanen sanoo.

Nurmijärven kunnalla ei ole omaa varastoa tuotteita varten, vaan kumppaniksi on valikoitu Suomen Kolibri, jonka kautta tuotteet tulevat.

– Verkkokauppaostokset eivät siis kerrytä kunnan kirstua. Haluamme kuitenkin mahdollistaa sen, että halukkaat voivat pukeutua kunnan väreihin, Siltanen sanoo.

Siltasen mukaan Nurmijärvi on kaikkien yhteinen juttu. Tuotteet ovat asia, jotka tuovat sitä omalta osaltaan esille.

Suomen Kolibri valikoitui kumppaniksi tarjouspyynnön kautta.

– Se tarjoaa kunnalle sisäisen verkkokaupan, jonka kautta kunnan toimialat voivat tilata Nurmijärvi-tuotteita ja lahjatavaroita. Lisäksi kilpailutuksessa edellytettiin, että valittu toimittaja tarjoaa ulkopuolisen verkkokaupan, jonka kautta asiakkaat voivat tilata itsenäisesti Nurmijärvi-tuotteita ilman, että Nurmijärven kunta on kaupankäynnissä osapuolena, Siltanen selventää.

Ilmiökauppa löytyy osoitteesta ilmiokauppa.fi ja linkki sinne kunnan verkkosivuilta.