Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivä Paloasemalla -tapahtuma myös Nurmijärvellä

Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään lauantaina 26. marraskuuta. Tapahtumassa on mukana 380 paloasemaa eri puolilla Suomea, kerrotaan Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön tiedotteessa.

Yksi tapahtumaan osallistuvista paloasemista on Nurmijärven keskus VPK (Suontionkuja 2, Nurmijärvi). Tapahtuma alkaa kello 10 ja päättyy kello 13.

26. marraskuuta alkaa myös valtakunnallinen paloturvallisuusviikko, joka jatkuu 1. joulukuuta asti.

– Tapahtumissa kävijät pääsevät tutustumaan palokuntien toimintaan sekä palokalustoon. Tehtävärasteilla opitaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja, kuten opetellaan palovaroittimien huolenpitoa ja sähkökatkon varalle varautumista sekä harjoitellaan alkusammutusta, kertoo kampanjakoordinaattori Marjo Rinne Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä.

Tänä vuonna paloturvallisuusviikon teemana on palovaroittimet. Palovaroittimet on nostettu paloturvallisuusviikon teemaksi, koska pelastustoimen havainnot ja tutkimukset osoittavat, että palovaroittimia on kodeissa liian vähän. Kaikki suomalaiset haastetaan testaamaan palovaroittimensa Palovaroitinpäivänä 1. joulukuuta kello 18.