Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tähtiartistien joulukonsertti Monikkosalissa – lavalle nousevat sopraano Laura Pyrrö ja tenori Tero Harjunniemi

Joulutunnelmaan pääsee sukeltamaan konsertin myötä Klaukkalassa.

Monikkosali täyttyy sunnuntaina 4. joulukuuta joulun tunnelmasta, kun lavalle nousevat sopraano Laura Pyrrö ja tenori Tero Harjunniemi.

Konsertissa virittäydytään juhlakauteen musiikin siivittämänä. Jouluperinteiden ystäville on tarjolla vanhoja klassikoita, mutta konsertin ohjelmistoon kuuluu myös uudempia kansainvälisiä kappaleita, sekä aivan uusia sovituksia. Instrumentaaliversioita tarjoilee illan pianistina toimiva Janne Hovi.

Oopperoiden ja operettien parissa ansioituneen laulajakaksikon äänet taipuvat sujuvasti sekä klassiseen että moderniin tulkintaan.

Pyrrö on esiintynyt muun muassa Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan oopperajuhlilla ja Opera Cava -festivaaleilla sekä ulkomailla Dalhallan oopperafestivaaleilla Ruotsissa ja Brasovin oopperassa Romaniassa. Hänen roolejaan ovat olleet muun muassa Mozartin Taikahuilun Pamina, Bizet’n Carmenin Micaela, Straussin Lepakon Rosalinde ja Poulencin monologiooppera La Voix humaine. Jukka Linkolan Hallin Janne -oopperan kantaesityksessä Pyrrö lauloi naispääroolin Santran.

Lempäälässä syntynyt Harjunniemi aloitti musiikillisen uransa laulamalla muutaman vuoden poikakuorossa Pirkanpojat noin kymmenvuotiaasta lähtien. 18-vuotiaana hän liittyi Lempäälän kamarikuoroon, jota johti tuolloin tenori Hannes Östermann. Hän toimi Harjuniemen ensimmäisenä laulunopettajana useita vuosia.