Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven tilakeskukselle etsitään uutta päällikköä – Ville Könönen valittu toimitilajohtajaksi Kirkkonummelle

Nurmijärven kunnanhallitus on myöntänyt Ville Könöselle eron tilakeskuksen päällikön virasta sekä julistanut viran haettavaksi. Könönen on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 24. marraskuuta lukien.

Viran haku päättyy 27. tammikuuta 2023 kello 15. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava insinöörin tutkinto. Kunnanhallitus on nimennyt valintaryhmän jäseniksi Harri Lepolahden, Tapio Sivulan, Arto Häggin ja Ritva Örlingin.

Tilakeskuksen päällikön viran täyttäminen on toimialalla arvioitu tarpeelliseksi, koska päällikön tehtävä on tilakeskuksen toiminnan ja kunnan toimitilahallinnon tulevien vuosien haasteiden kannalta erittäin tärkeä. Tehtäviä ei sijaisjärjestelyjen jälkeen voida hoitaa muulla tavoin, huomioiden myös tilakeskuksen pitkään jatkunut haasteellinen henkilöstöresurssitilanne.

Tilakeskuksen päällikön virkaa sijaistaa 24. marraskuuta alkaen rakennuttajapäällikkö Pasi Kivelä.

Runsaat kolme vuotta tilakeskuksen päällikkönä toiminut Könönen on valittu toimitilajohtajaksi Kirkkonummen kuntaan. Könösen vastuualueeseen Kirkkonummella kuuluvat toimitilojen lisäksi ruokahuolto ja siivous sekä liikuntapaikat.

Ville Könönen aloittaa uudessa virassaan Kirkkonummella 28. marraskuuta. Hän jatkaa kuitenkin Nurmijärvellä toimivan Kiljavan sairaalan toimitusjohtajana.