Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Käteisen vastaanotto busseissa päättyy ensi viikolla – "vähentynyt pidemmän aikaa tasaisesti"

Käteismyynti Nurmijärven joukkoliikenteessä päättyy marraskuun lopussa. 1. joulukuuta lähtien käteistä rahaa ei enää oteta vastaan Nurmijärven joukkoliikenteen autoissa. Kivenkyydissä, Lepsämän kotikauppakyydissä ja 961 (Nurmijärvi – Hyrylä – Korso) linjoilla lipun ostomahdollisuus käteisellä säilyy toistaiseksi.

– Käteismyynti on jo pidemmän aikaa vähentynyt tasaisesti. Lopettamalla käteismyynnin linja-autoissa kokonaan pystymme paremmin ennakoimaan pysäkkiajat, sopimusliikennepäällikkö Ilkka Ojala Nurmijärven Linja Oy:ltä sanoo.

Linja-autojen kuljettajat myyvät jatkossakin lippuja, mutta maksutapoina käy vain matkakortin arvo, pankki- tai luottokortti.

– Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon joko mobiilisovelluksesta tai hankkimaan Korsisaaren matkakortin, Ojala sanoo.

Jos käytössä ei ole pankki- tai luottokorttia, voi matkalipun ostaa ennakkoon Korsisaaren mobiilisovelluksesta. Valittavana on useampi maksutapa puhelinlaskusta MobilePayhin, Pivoon tai PlusID:hin. Mobiilisovelluksesta löytyvät sekä kerta-, sarja- ja kausiliput. Jaetun lipputuotteen osto edellyttää, että molemmilla on sovellukseen rekisteröity tili.