Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Luo joulumieltä seniorille kukkalähetyksellä – kampanjassa voi tuoda ikäihmisten jouluun tunteen välittämisestä

Pienten tekojen suuri vaikutus näkyy hyväntekeväisyyskampanjassa.

Kampanjassa kuka tahansa voi kukkalahjan antamalla tuoda ikäihmisten jouluun tunteen välittämisestä ja arvostuksesta. Kampanja on käynnissä 18. joulukuuta asti ja siinä on mukana lähes 100 kukkaliikettä. Tänä vuonna vanhin lahjansaaja on 106-vuotias.

– Kampanjalla haluamme muistuttaa siitä, että tunne merkityksellisyydestä ja arvostuksesta on yksi tärkeimmistä senioreiden elämänlaatua parantavista ja yksinäisyyttä ehkäisevistä tekijöistä. Kukkalahja tuntemattomalta lahjoittajalta on tänäkin jouluna tuhansille ikäihmisille osoitus välittämisestä sekä arvokas kontakti toiseen ihmiseen, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Anna Lång sanoo.

–Tutkimusten mukaan jopa joka kolmas ikäihminen kokee yksinäisyyttä. Korona-aika pienensi senioreiden sosiaalisia verkostoja entisestään ja monille syrjäytymisen uhasta tuli arkipäivää. Tämänhetkinen maailmantilanne puolestaan tuo lukuisille senioreille ylimääräistä huolta. Kukkalahjan antaminen on pieni teko, mutta se välittää epävarmoina aikoina tärkeän viestin, jonka merkitys ei rajoitu vain joulunpyhiin, Lång jatkaa.

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -kampanjassa kerätään kukkalahjoituksia pääkaupunkiseudun, Keravan, Järvenpään, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Oulun ja Turun alueiden ikäihmisille. Kampanjaan osallistuvien kaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut sekä muut yhteistyökumppanit ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi alueidensa senioreita, jotka erityisesti ilahtuvat muistamisesta joulunaikaan.