Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onnistumisia ja uusia kokemuksia – NTL:n kutsukilpailussa nautittiin luistelun ilosta

Nurmijärven Taitoluistelijat järjesti yksinluistelun kutsukilpailun lauantaina 26. marraskuuta Klaukkalan jäähallissa. Mukana kilpailussa oli lähes 60 lasta ja nuorta. NTL:n luistelijoita nähtiin jäällä 19.

Upeita esityksiä nähtiin kahdeksassa eri kilpailusarjassa, joiden lisäksi Tintit-sarja järjestettiin varsinaisen seurakilpailun ulkopuolella. Kilpailussa oli iloinen ja rento tunnelma, joka näkyi monissa onnistuneissa suorituksissa ja onnellisissa hymyissä.

NTL:n Luka Kauppinen ja Anna Sovijärvi saavuttivat omissa sarjoissaan ensimmäisen sijan. Timi Zhang, Erika Harju, Jessica Martikainen, Toivo Ilomäki ja Janette Ratilainen sijoittuivat omien sarjojensa toisiksi. Wilma Paananen sijoittui sarjansa kolmanneksi. Lisäksi Kielo Holopainen sai erityismaininnan kauniista vaaka-asennoistaan.

Tintit-sarjaan osallistui tällä kertaa vain NTL:n luistelijoita, sillä se järjestettiin varsinaisen seurakilpailun ulkopuolella. Kahdelle heistä kilpaohjelman esittäminen yleisölle ja tuomaristolle oli aivan uusi kokemus. Milja Mäkynen ja Elisa Pietilä kertoivat jännittäneensä ensimmäistä kilpailutilannettaan.

– Jäälle astuessani tärisin, mutta musiikin alkaessa se jännitys katosi, kertoi Pietilä.

Molemmat ensikertalaiset toivovat pääsevänsä pian uudelleen kilpailemaan. Kivointa heidän mukaansa oli se, että jäällä sai olla ihan yksin, eikä muita tarvinnut väistellä.

Oman sarjansa voittoon luistellut Luka Kauppinen on aloittanut kilpauransa tänä syksynä. Lauantain kutsukilpailu olikin hänelle ensimmäinen kotihallissa luisteltu kilpailu.

– Omassa hallissa kilpaileminen oli jännittävintä tähän mennessä, koska paikalla oli niin paljon tuttuja katsomassa, kertoi Kauppinen.

– Suoritus meni kuitenkin tosi hyvin, sillä kotihallin jää on itselle niin tuttu, Kauppinen jatkoi.

Nurmijärven Taitoluistelijoissa on monia eri ryhmiä kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Ilmoittautuminen kevätkaudelle on nyt auki seuramme nettisivuilla.