Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähestyvä juhlan aika näkyy kirjastojen ohjelmassa

Joulukuussa kirjastoissa ollaan joulutunnelmissa muun muassa pikkujouluissa.

Pääkirjastossa vietetään aikuisten pikkujouluja, ja Korvatunturilta saapuu kaikkiin Nurmijärven kirjastoihin tärkeitä vieraita kuulemaan pikkuväen lahjatoiveita ja tuomaan terveisiä pukin pajalta.

Klaukkalan kirjastossa saadaan nauttia kitarahetkestä 3. joulukuuta kello 12. Nurmijärven Musiikkiopiston oppilaat soittavat Kari Weseliuksen johdolla.

Samana päivänä kello 13 runoilija, toimittaja ja luovan kirjoittamisen opettaja Sanni Purhonen esiintyy pääkirjastossa kansainvälisen vammaisten päivän vieraana. Purhonen lukee runoteostaan Jos vain muuttuisin toiseksi ja kertoo työstään vammaisaktivistina. Myös yleisö voi esittää runojaan.

Tapahtuma järjestetään yhdessä Nurmijärven invalidiyhdistyksen kanssa.

Klaukkalan kirjaston Lasten Kinossa lapsia viihdyttää 7. joulukuuta kello 17.30 vauhdikas animaatioelokuva. Elokuvassa eläimet, joilla on erikoisia voimia, pelastavat kaupungin ja supersankarit pulasta. Elokuvan kesto on 1 t 41 min ja ikäraja K7/K4. Maksuttomia lippuja on jaossa asiakaspalvelussa.

Samana iltana kello 18 vietetään pääkirjastossa aikuisten pikkujouluja improvisaatioteatterin merkeissä. Teatteri Neljäs Seinä viihdyttää ja naurattaa yllätyksellisellä esityksellä, joka syntyy hetkessä ja yleisön avustuksella. Ennen esitystä kirjastossa tarjoillaan glögiä.

Lukukoira ilahduttaa lukemaan opettelevia Rajamäen kirjastossa 8. joulukuuta kello 17–18. Lukuaika tulee varata kirjastosta etukäteen.