Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven seurakunta aloittaa nuorten aikuisten toiminnan – tänä vuonna 30 vuotta täyttävät seurakuntalaiset kutsuttu kakkukahville

Nurmijärven seurakunnassa aloitetaan uutta toimintaa, joka on suunnattu nuorille aikuisille. Nuorten aikuisten käsite on melko liukuva, mutta keskimäärin nuori aikuinen mielletään 18-35-vuotiaaksi. Kenenkään henkilöpapereita ei kuitenkaan ovella kysellä, kerrotaan Nurmijärven seurakunnan tiedotteessa.

Toiminta lähtee liikkeelle 5.12. kello 17.30-19 Klaukkalan kirkolla järjestettävällä nuorten aikuisten toiminnan startilla, jonne on lähetetty erityiskutsu kaikille tänä vuonna 30 vuotta täyttäville seurakuntalaisille. Synttäreitä juhlistetaan kakkukahvein, mutta tilaisuus on tarkoitettu kaikille noin 18-vuotiaista 35-vuotiaille.

Illassa jutellaan toimintaan liittyvistä toiveista ja 70 ensimmäiselle jaetaan ilmaislippu Teemu Roivaisen konserttiin, joka on tilaisuuden jälkeen.

Nuorten aikuisten toiminnassa on keväälle 2023 luvassa tammikuussa viikonloppuleiri Satulinnassa, Vain elämää -ohjelman maisemissa, maaliskuussa paneeli-ilta ja toukokuussa nuotio- ja saunailta Sääksissä. Toiminnasta saa tietoa seurakunnan nettisivuilta www.nurmijarvenseurakunta.fi/nuoret-aikuiset.