Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalaan valmistui uusia vuokrakoteja – lämmitysmuotona maalämpö

Klaukkalaan Tilkankujalle on valmistunut 77 Avain Asuntojen vuokrakotia, kerrotaan yrityksen tiedotteessa. Asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa 25. marraskuuta. Asuntoja on yksiöstä neljän huoneen tilaviin perheasuntoihin. Asunnot rakensi Avain Yhtiöiden oma rakennusliike Tencon. Kohteessa on lämmitysmuotona ekologinen maalämpö. Asukasvalintaan käytetään tulorajoja, koska asunnot ovat lyhyen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja.

– Kohteesta on vielä muutama asunto vuokrattavana, joten kannattaa laittaa vuokrahakemusta tulemaan ja pääsee jouluksi uuteen kotiin, sanoo projektipäällikkö Sami Montonen tiedotteessa.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 miljoonaa euroa.