Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olohuoneessa vietetään ikäihmisten joulujuhlaa – luvassa rentoa yhdessäoloa

Nurmijärven Olohuoneessa, Heikkarin palvelutalossa vietetään ikäihmisten joulujuhlaa perjantaina 16. joulukuuta kello 10–16. Olohuoneen joulutapahtumassa luvassa rentoa yhdessäoloa sekä jouluista toimintaa, tunnelmaa ja musiikkia. Tapahtumassa voi halutessaan osallistua niin jouluaskarteluun kuin makeiden joululeivonnaisten tekemiseen.

Olohuoneen joulutapahtumassa on kaksi toimintapistettä. Toisessa voi askarrella ohjaajien kanssa jouluisia asioita, kuten joulukortteja tai jouluenkelin kello 10–15 välisenä aikana.

Toisessa toimintapisteessä leivotaan jouluisia herkkuja kello 10–13 välisenä aikana. Leipomuksia tarjotaan joulutapahtumaan osallistuville ja leipojat saavat myös itselleen maistiaisia mukaansa. Suunnitteilla on muun muassa piparien, torttujen ja joulumakeisten leivontaa. Leipomassa mukana ovat Klaukkalan työpajanuoret sekä Nurmijärven Klubitalolaiset.

Joulutapahtumassa voi ostaa Klaukkalan työpajan nuorien tekemiä tuotteita sekä myös muutaman ryhmätoiminnassa mukana olleen kädentaitajan töitä.

Joulujuhlan tarjoilusta, kuten glögistä ja pipareista sekä joulutortuista ja pasteijoista kahvin kera, vastaa Onnenkimpale ry.

Heikkarissa toimii myös Pirjon Pakarin pitämä lounaskahvila Helmi, jossa on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen kello 10.30–13.30.