Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muistihoitaja antaa vinkkejä muistin kohentamiseen

Joulukuussa Nurmijärven kirjastossa syvennytään muistin saloihin, kun aiheesta saapuvat puhumaan muistihoitaja Sari Outinen ja sairaanhoitaja Johanna Leinonen. Kiljavan sairaalassa työskentelevä kaksikko tietää hyvin, millä tavoin muistin heikentymisen vaikutukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä, mutta myös sen, miten omaa muistiaan voi kehittää ja kohentaa.

K-60 –sarjaan kuuluva Muistin poluilla –tapahtuma järjestetään Nurmijärven pääkirjaston uudessa tapahtumatila Männistössä 13. joulukuuta kello 14 alkaen. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille muistista ja sen hoitamisesta kiinnostuneille.

Luennon lisäksi kuulijat pääsevät kokeilemaan toiminnallisia muistiharjoitteita, joita jokainen voi soveltaa omassa arjessaan. Tilaisuuden aikana on myös mahdollista keskustella ja esittää kysymyksiä muistihoitajalle.

Ti 13.12. klo 14. K-60: Muistin poluilla – muistihoitajan vinkkejä hyvinvointiin. Vapaa pääsy. Männistö, Nurmijärven kirjasto, Punamullantie 1. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut.