Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven taideyhdistykseltä hyväntekeväisyystaidenäyttely – "Rohkaisemme mahdollisimman monia osallistumaan"

Kuinka voisimme taiteen avulla auttaa, sekä kannustaa kaikkia motivoitumaan yhteiseen hyvään?

Muun muassa tällaisia asioita taideyhdistyksen hallitus on puinut syksyn aikana ja tullut yhteistuumin siihen tulokseen, että tuleva taidenäyttely toteutetaan hyväntekeväisyysteemalla, jolloin teosten myynnistä 10% osuus lahjoitetaan lasten ja nuorten mielenterveystyötä edistävälle MIELI ry:lle.

– Haluamme tukea lasten ja nuorten tasapainoista kasvua ja uskoa tulevaan, siksi taidenäyttelyn nimeksi valikoitui Toivo, kertovat taideyhdistyksen hallituksen jäsenet.

– Olemme myös tyytyväisiä, että näyttely pidetään juuri remontoidussa Nurmijärven pääkirjastossa Galleria Villessä, koska siellä taide pääsee oikeuksiinsa ja sinne kaikkien on tuttu tulla. Kun sen lisäksi näyttelyn jyryttää arvostettu kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet, niin teokset ovat todella hyvissä käsissä ja saamme varmasti aikaan upean näyttelyn, toteaa jäsenistö.

Hallituksen jäsenet lähtevät myös yhteistuumin mukaan hyväntekeväisyysnäyttelyn henkeen, lahjoittamalla omia teoksiaan voitoiksi näyttelyn avajaisissa pidettäviin arpajaisiin, joista saadut varat lahjoitetaan kokonaisuudessaan niin ikään MIELI ry:lle.

– Olemme todella innostuneita ja rohkaisemme mahdollisimman monia osallistumaan ja hakemaan näyttelyyn mukaan. Koemme, että osallistujilla, niillä, jotka tuovat taidettaan myyntiin, tai heillä, jotka omaksi ilokseen ostavat teoksen, on vain voitettavaa muutenkin, mutta ennen kaikkea sen perimmäisen merkityksen vuoksi, yhdistyksen jäsenet sanovat.