Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laulunopettaja Minna Nyberg laulattaa Klaukkalan kirjastossa

Klaukkalalainen laulunopettaja Minna Nyberg laulattaa joululauluja Klaukkalan kirjastossa tiistaina 20. joulukuuta kello 15. Tapahtuma kuuluu Nurmijärven kirjastojen Kulttuuriklubit-60-ohjelmasarjaan. 

Leppoisassa laulutilaisuudessa lauletaan perinteisiä, iloisia ja tunnelmallisia joululauluja. Laulannan lomassa tarjoillaan äänenkäyttövinkkejä, hieman äänen- ja kehonhuoltoa, sekä roppakaupalla rentoutusta ja hyvää mieltä. Taitovaatimuksia ei ole, vaan mukaan saa tulla juuri omalla äänellään. Yhdessä rennosti harjoitellen hankalammankin laulun laulaminen helpottuu. 

Opettaja on työskennellyt pitkään seniorilaulun, sekä lauluarkojen ja laulutaidottomiksi itsensä tuntevien aikuisten parissa.  

– Laulaminen merkitsee minulle paitsi puhdasta musisoinnin iloa, myös luontevaa keinoa itseilmaisuun. Laulun kautta voi kertoa tarinoita sekä ilmaista ja käsitellä erilaisia tunteitaan.

Päivitetty 18.12.2022 kello 18.37. Päivitetty jutussa ollut kuva oikeaksi.