Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Ullanlinnan hienostoalueella sattuneen henkirikoksen epäilty ajoi perheensä mereen – Puhalsi nollat, vetosi vahinkoon

Helsingin Ullanlinnassa sattuneen henkirikoksen tekijäksi epäilty vuonna 1974 syntynyt mies ei ole ensimmäistä kertaa viranomaisten kanssa tekemisissä. Kesällä 2021 mies oli ratin takana, kun auto ajautui Helsingin Eteläsatamassa mereen. Autossa oli kolme aikuista ja kolme lasta. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Vuonna 1974 syntynyt mies tuomittiin tapauksessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 16 päiväsakkoon, josta kertyi maksettavaa 563 euroa. Poliisin asiakirjasta selviää Ilta-Sanomien mukaan, että kyydissä oli myös miehen vaimo. Veteen suistunut auto oli esittelykäytössä, seurue oli ehtinyt ajaa sillä noin tunnin verran.

Pariskunta oli mennyt naimisiin vain muutamia viikkoja ennen onnettomuutta kesällä 2021.

Nyt miestä epäillään vaimonsa taposta. Tapaus alkoi valjeta poliisille lauantaiaamuna, kun mies oli siirtämässä vaimonsa ruumista peittoihin käärittynä ajoneuvoon.