Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven poliisiaseman poliisi- ja lupapalvelut suljettuna

Nurmijärven poliisiaseman poliisi- ja lupapalvelut ovat suljettuna 19.12.2022–1.1.2023 välisen ajan, kerrotaan Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa. Myös Loviisan poliisiaseman sekä Keravan ja Mäntsälän palvelupisteiden lupapalvelut ovat tuolloin suljettuna.

Muut lupapalvelupisteet palvelevat seuraavasti: Vantaan poliisiasema (Ratatie 11 c, 6.kerros) ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16.15. Järvenpään ja Hyvinkään poliisiasemat ma-pe klo 9-16, Porvoon poliisiasema ma-to klo 8-16.15 ja pe klo 9-16.15.

Helsinki-Vantaan lentoaseman lupapalvelupiste palvelee kiireellisissä passiasioissa päivittäin klo 7–16. Palvelupisteessä ei oteta vastaan normaaleja passihakemuksia, sillä etusijalla ovat lentomatkustajat.

Itä-Uudenmaan poliisi suosittelee varaamaan ajan poliisin lupapalveluissa asiointiin etukäteen, jolloin välttää jonottamisen. Asiointiajan varaaminen onnistuu osoitteessa poliisi.fi tai poliisin lupapalvelunumeroista.

Kannattaa tutustua myös poliisin sähköisiin palveluihin; passihakemuksen ja henkilökorttihakemuksen jättäminen onnistuu nykyisin sähköisesti. Tällöin saattaa välttyä poliisilaitoskäynniltä kokonaan. Lisätietoja löytyy osoitteesta poliisi.fi